ІРПІНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ЕКОНОМІКИ ТА ПРАВА

#Українці_єднаймося_з_ІФКЕП_до_перемоги !

Ми неймовірно пишаємося досягненнями всіх наших випускників! Зараз, у такий складний для кожного із нас період, багато наших студентів і випускників активно займаються волонтерською діяльністю! І коли ми дізнаємося про це, наші серця переповнюються гордістю за кожного із них!
Олексій Закусило, випускник нашого коледжу, з початку повномасштабної війни в Україні разом із колегами почав активно займатися волонтерською діяльністю!
Команда активістів, серед яких є Олексій, займається усіма можливими напрямками волонтерства, зокрема: евакуацією співробітників та їх рідних з окупованих територій; евакуацією жінок, дітей і літніх людей, які перебувають на небезпечних територіях, на захід України; забезпечують амуніцієї і необхідним спорядженням своїх колег, які зараз захищають нашу рідну країну.
Також Олексій разом із командою активно допомагає підрозділам ТрО та ЗСУ, у яких служать рідні та знайомі їхніх колег, і навіть створюють ІТ-рішення для допомоги волонтерам.
Активісти самі збирають запити від різних підрозділів Києва, Чернігова, Сумів (навіть тоді, коли тут ще велись активні бойові дії), а також Харкова, Луганська, Донецька, Херсона, Миколаєва (досі). Шукають, де дістати необхідний інвентар, організовують збори коштів або шукають спонсорів, займаються логістикою до місця призначення (возять і на схід, і на південь).
Ми неймовірно пишаємося тобою, Олексію! Успіхів тобі! Дякуємо за твоє добре серце й неабиякий патріотизм!
#зІФКЕПусерці
#все_буде_ІФКЕП

Оставьте первый комментарий

Оставить отзыв

Ваш e-mail (не публикуется).


*


Переклад