ІРПІНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ЕКОНОМІКИ ТА ПРАВА

6 квітня – Міжнародний день спорту!

6 квітня – Міжнародний день спорту! Таке рішення ухвалила Генеральна Асамблея ООН 23 серпня 2013 року. Відтоді Міжнародний день спорту заради розвитку та миру проводиться щороку, щоб підкреслити важливу роль спорту та раціональної фізичної активності в житті людей усього світу.
Спорт і фізична активність покращують фізичне й психічне здоров’я людини, знижують тривожність, допомагають подолати депресію.
Студенти та викладачі Ірпінського фахового коледжу економіки та права долучилися до Всеукраїнського онлайн-уроку, присвяченому Міжнародному дню спорту, який об’єднав школярів, студентів, вчителів, зірок шоу-бізнесу, спорту та лідерів думок з усіх регіонів України.
Ця ініціатива – спільний проєкт Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), Міністерства освіти і науки, ГО «Рух Олександра Педана «Джуніор», Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України – КФВС МОН України, Інституту модернізації змісту освіти МОН, яка відбувалася в межах реалізації програми Президента Володимира Зеленського «Здорова Україна». Під час уроку встановлено Національний Рекорд України.
Під час проведення заходу :
прозвучали вітання від Олександра Педана;
відбулася Fun up зарядка від вчительки фізкультури Марії Глоби;
виконали вправи від відомих на весь світ спортсменів – Ганни Різатдінової та Олександра Зінченка;
пройшли веселі фізичні заняття від зірок – Олексія Позитива з гурту Мozgi, співачки та акторки Анни Трінчер і актора Артура Логая.
#ЗагальнаСередняОсвіта #Спорт

Оставьте первый комментарий

Оставить отзыв

Ваш e-mail (не публикуется).


*


Переклад