ІРПІНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ЕКОНОМІКИ ТА ПРАВА

Ірпінська молодіжна рада співпрацює з ІФКЕП

1 жовтня важливий і значимий для усієї нашої коледжанської родини день, адже за ініціативи завідувача Відділення Права нашого коледжу Забарної Наталії Робертівни в Ірпінській міській раді відбулося підписання меморандуму про співпрацю між Ірпінським фаховим коледжем економіки та права й Ірпінською молодіжною радою!
Це початок спільної плідної роботи молодих, прогресивних і амбітних членів молодіжної ради з не менш креативними й активними студентами та викладачами нашого коледжу! Упевнені, що вона принесе нам багато спільних перемог, звершень і досягнень!
Після підписання меморандуму з нагоди Дня пішої ходи коледжани разом із молодіжною радою провели перший спільний захід, влаштувавши прогулянку ранковим Ірпенем, який так і зачаровує своєю красою й нескореністю…
А після ходи на Ірпінській набережній викладач коледжу Найда Павліна Василівна з нагоди Дня кави, какао та шоколаду підготувала для усіх присутніх приємний сюрприз у вигляді цікавих тематичних вікторин, ігор і руханок!
Після закінчення заходу на усіх чекала смачна кава у приємній компанії! Ось так продуктивно пройшов наш суботній день! Здається, навіть погода посміхалася разом із нами, сприяючи нашій
прогулянці…

 

 

Оставьте первый комментарий

Оставить отзыв

Ваш e-mail (не публикуется).


*


Переклад