ІРПІНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ЕКОНОМІКИ ТА ПРАВА

#Українці_єднаймося_з_ІФКЕП_до_перемоги !

Ось уже вкотре ми підкреслюємо, що гордістю нашого коледжу є наші випускники! Складно передати словами, як ми пишаємося, коли дізнаємося про юних патріотів, які допомагають нашим захисникам…
Вікторія Шац – випускниця нашого коледжу, яка ще під час навчання завжди була активною студенткою, зараз допомагає ЗСУ. Окрім юридичної діяльності, Вікторія успішно реалізовує себе в івент-сфері і разом із творчими й талановитими друзями проводить благодійні заходи під назвою «Ми з України»!
Перші заходи вони провели в містах та селі Ріжки Таращанського району, звідки дівчина родом, оскільки хотіли допомогти місцевим хлопцям та дівчатам, які пішли боронити наші землі від лютого ворога (серед мужніх захисників – тато та рідний дядько Вікторії)…
Програма заходу включала в себе виконання пісень та душевні розмови з людьми, які зараз так потрібні усім нам… Найближчим часом організатори мріють провести подібні заходи в Ірпені, а зібрані кошти передати тим, хто цього насправді потребує!
Окрім такої творчої допомоги, із самого початку повномасштабного вторгнення рф в Україну наша випускниця активно донатить кошти на допомогу ЗСУ!

Вікторіє, ми неймовірно пишаємося тобою і твоїм бажанням зробити все можливе заради ПЕРЕМОГИ! Ти – приклад для наслідування! Успіхів тобі у всіх починаннях і мирного неба! Переконані, що в тебе обов’язково все вийде!

Оставьте первый комментарий

Оставить отзыв

Ваш e-mail (не публикуется).


*


Переклад