ІРПІНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ЕКОНОМІКИ ТА ПРАВА

ПІДПИСАННЯ МЕМОРАНДУМУ ПРО СПІВПРАЦЮ

ПІДПИСАННЯ МЕМОРАНДУМУ ПРО СПІВПРАЦЮ (ІРПІНЬ – ШВЕЙЦАРІЯ), ЯКИЙ ВІДКРИВАЄ НОВІ ПЕРСПЕКТИВИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ НАШОГО КОЛЕДЖУ! Сьогодні відбулася онлайн-зустріч студентів та викладачів нашого коледжу з представниками Швейцарської школи бізнес-менеджменту. Під час зустрічі з вітальним словом звернулася декан школи, було підписано надзвичайно важливий для нас Меморандум про співпрацю Ірпінського фахового коледжу економіки та права зі Швейцарською школою бізнес-менеджменту! Також до усіх присутніх звернулася голова школи Інна Ахтирська, яка розказала детальніше про нашу майбутню співпрацю й те, як саме вона відбуватиметься.
Сьогоднішній день є особливим для всіх нас, адже відсьогодні наші студенти отримали шанс на паралельне навчання в Ірпінському фаховому коледжі економіки та права й проходження курсів і стажування в Швейцарській школі бізнес-менеджменту!
Ми щиро вдячні за таку надзвичайно важливу допомогу для нас під час військової агресії російської федерації…
Щиро сподіваємося й віримо, що попереду нас чекає плідна і продуктивна співпраця, яка принесе багато нових можливостей для студентів нашого коледжу! ДЯКУЄМО за таку потрібну підтримку для нас у такий нелегкий період!

Оставьте первый комментарий

Оставить отзыв

Ваш e-mail (не публикуется).


*


Переклад