ІРПІНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ЕКОНОМІКИ ТА ПРАВА

“У єдності – наша сила” для К-22

14 жовтня до Дня Захисника України куратором групи К-22 Дудник Антоніною Василівною була проведена година спілкування на тему «У єдності – наша сила».
На виховній годині піднімалися актуальні питання сьогодення, а саме: надважливий внесок наших захисників у долю України на полі бою та що кожен із нас може зробити особисто для допомоги в тилу. Згадали події Революції Гідності, події на Донбасі та події повномасштабного вторгнення рф-окупантів, починаючи з 24 лютого; вшанували хвилиною мовчання захисників, які, на превеликий жаль, загинули, виборюючи нашу свободу. Переглядали відео, які викликали сльози на очах, адже багато хлопців із групи опинилися в окупації і тривалий час із ними не було зв’язку.
У групі К-22 навчаються лише юнаки – майбутні захисники, тому найбільше наше бажання – якнайшвидше закінчення війна, щоб було мирне небо над головою і щоб хлопцям ніколи не довелося брати до рук зброю. Багато наших рідних та знайомих, хлопців-випускників нашого коледжу зараз на передовій. Хочеться висловити нашим захисникам безмежну вдячність та шану, Божого їм захисту та якнайшвидшого повернення додому. Кожен свідомий громадянин вносить свій посильний вклад у ПЕРЕМОГУ, адже Україна – Єдина! І саме в Єдності – наша сила! Слава Україні! Героям Слава!

Оставьте первый комментарий

Оставить отзыв

Ваш e-mail (не публикуется).


*


Переклад