ІРПІНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ЕКОНОМІКИ ТА ПРАВА

Kруглий стіл «Сучасна українська література ХХІ століття: вектори розвитку»

26 жовтня в Ірпінському фаховому коледжі економіки та права відбувся круглий стіл «Сучасна українська література ХХІ століття: вектори розвитку» в режимі онлайн, який провели зі студентами другого курсу викладачі ЦК гуманітарно-філологічних дисциплін Сергієнко Н.В. та Шевченко Н.В.
Щороку з’являються нові майстри слова зі свіжими думками та іншим поглядом на світ. Вони не бояться писати правду, висвітлювати свої реальні думки – відверто, влучно, інтригуючи. Учасники зустрічі обговорювали сьогодні наскільки по-європейськи сучасною, неймовірно різноманітною за жанрами й стильовими напрямками та водночас національною є наша сучасна література.
Присутні ознайомилися з творчістю Володимира Лиса, Люко Дашвар, Ірен Роздобудько, Андрія Кокотюхи, Анастасії Нікуліної, Макса Кідрука та інших. Окремо треба зазначити, що багато досліджень було присвячено найактуальнішому напрямку сьогодні – воєнній літературі.
Підбиваючи підсумки круглого столу, учасники прийняли рішення створити читацький гурток любителів книги.
Пам’ятайте, що книги розширюють кругозір. повільно насолоджуйтесь кожним словом, кожною комою, не поспішайте перегортати сторінки, можливо, на одній з них буде цитата, яка стане подальшим орієнтиром у житті!

Оставьте первый комментарий

Оставить отзыв

Ваш e-mail (не публикуется).


*


Переклад