ІРПІНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ЕКОНОМІКИ ТА ПРАВА

СЕКРЕТИ КОМАНДНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ

10 грудня викладачі циклової комісії фінансово-економічних дисциплін Деміденко Людмила Степанівна та Харченко Людмила Олексіївна разом з Науково-дослідним товариством студентів ІФКЕП організували та провели дистанційний науково-практичний круглий стіл “Секрети командного менеджменту”.
Юні дослідники гарно попрацювали та підготували 23 дослідження.
Під час засідання виступили 9 доповідачів. Було цікаво, змістовно. Студенти говорили про особливе значення командної роботи в управлінні персоналом, оскільки якість і результативність діяльності будь-якої організації визначається не зусиллям окремих працівників, а результативністю праці усього колективу. При цьому більшість керівників не надають цьому особливого значення. Тому студентами були розглянуті заходи для створення й згуртування колективу та оптимізаціі управління ним (тімбілдинг), які не лише сприяють об’єднанню групи людей, але й позитивно впливають на діяльність організації в цілому. Учасники засідання піднімали питання формування соціально-психологічного мікроклімату в колективі та покращення ефективності командної роботи.
Дякуємо викладачам за можливість обговорити одну з актуальних проблем менеджменту, а саме як рухатися в одному напрямку, розуміти людей та створювати справжню команду.

 

Оставьте первый комментарий

Оставить отзыв

Ваш e-mail (не публикуется).


*


Переклад