ІРПІНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ЕКОНОМІКИ ТА ПРАВА

Карпатські гори!

Нарешті відбулася наша незабутня й така довгоочікувана подорож до місця, яке надихає, мотивує й допомагає впоратися з будь-якими тривогами, – чарівних і неповторних Карпатських гір!
Зараз, як ніколи раніше, важливо шукати позитив у найменших дрібницях, насолоджуватися кожним днем і не зациклюватися на поганому…
Нещодавно ми вперше відвідали Микуличин – мальовниче село в Івано-Франківській області, яке зачаровує своєю красою й колоритом.
А розпочали свою подорож з Буковелю – найбільшого гірськолижного курорту України, який вважається серцем Карпат.
Одним із найпопулярніших туристичних локацій і справжньою візитівкою Буковелю є етнопарк “Гуцул Ленд”, побувавши в якому один раз, обов’язково захочеться повернутися знову, тож ми просто не могли не відвідати його! Оглядовий підйомник,”Перевернута хата”, резиденція Святого Миколая, Верховина, хата-музей кінофільму “Тіні забутих предків”, водоспад Пробій – найкрасивіший і найповноводніший водоспад України, – всі ці місця залишили незабутні враження, емоції та спогади!
А тепле сонечко, природа, яка оживає після зимового сну, український колорит, неймовірна краса навкруги й цілюще карпатське повітря зробили наш вікенд особливим і незабутнім для кожного із нас! Ми дуже щасливі, що нам вдалося трішки відволікти наших студентів і викликати посмішки на їхніх обличчях…
Щиро ДЯКУЄМО найкращим водіям “KORSAR AVTO” за професіоналізм! З вами ми завжди спокійні за безпеку наших студентів! З кожною поїздкою ми тільки більше переконуємось в тому, що ви найкращі!
Також щиро ДЯКУЄМО прекрасним господарям, щирим і доброзичливим господарям Садиба “Батьківський поріг” за гостинність і те, що ці дні ми почували себе як вдома! Обов’язково повернемось до вас ще не один раз!

 

Оставьте первый комментарий

Оставить отзыв

Ваш e-mail (не публикуется).


*


Переклад