ІРПІНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ЕКОНОМІКИ ТА ПРАВА

День знань

31 серпня в Ірпінському фаховому коледжі економіки та права відбулася урочиста лінійка, присвячена Дню знань💙💛

Цей день завжди особливо зворушливий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя…

Головним документом для студентів та перепусткою до світу мандрівок є студентський квиток і ключ до знань, які дають дорогу у світ бурхливого студентського життя у стінах Ірпінського фахового коледжу економіки та права.

Під час заходу студент третього курсу Відділення економіки – відмінник навчання, автор поетичних збірок, переможець всеукраїнських, міжнародних поетичних творчих конкурсів – Олександр Антошин вручив символічний студентський квиток студентці першого курсу спеціальності «Облік та оподаткування» з найвищим рейтинговим балом Вікторії Палагечі. А студентка четвертого курсу Відділення права – відмінниця навчання, староста академічної групи, призерка студентських олімпіад, учасниця круглих столів, всеукраїнських та міжнародних науково-практичних конференцій, практикантка Женевського навчального закладу Ольга Рожкова вручила символічний ключ до знань студенту спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» з найвищим рейтинговим балом Назару Охріменку!

Неможливо підібрати слова, щоб передати, наскільки раді ми були бачити усіх студентів, спостерігати за ними й вітати з початком нового навчального року!

Дорогі наші першокурсники!❤️Сьогодні ви стали на поріг дорослого життя! Ми переконані, що роки навчання в Ірпінському фаховому коледжі економіки та права запам’ятаються вам назавжди, а ми зробимо все, щоб вони були по-справжньому цікавими й насиченими! У добру путь!

Низький уклін усім Героям, які зараз захищають Україну і глибока вдячність їм за те, що сьогодні ми мали змогу на мить повернутися в наше мирне життя…
Слава Україні!🇺🇦❤️

Оставьте первый комментарий

Оставить отзыв

Ваш e-mail (не публикуется).


*


Переклад