ІРПІНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ЕКОНОМІКИ ТА ПРАВА

Підтримка Foodathon: Розв’язання екологічних викликів у сфері відходів

FOODATHON 2023

Студенти Ірпінського фахового коледжу економіки та права: Лейм Єва, Назар Охріменко, Максим Краснощок – стали учасниками міжнародного проєкту з фінансової грамотності «FOODATHON – 2023» від Junior Achievement. Наша команда «Power of Wellness» (PoW) під керівництвом викладача Деміденко Людмили Степанівни працює в тандемі з командою з Уганди (Африка).

EIT Food, JA Europe та JA Africa знову об’єдналися, щоб запропонувати понад 200 студентам можливість вирішити найбільші проблеми сучасності, з якими стикаються наші агропродовольчі системи. Нашу команду турбує проблема відсутності сортування сміття в Україні. Цікаво: куди діваються органічні відходи супермаркетів?
В Україні щороку викидають 400 млн тон сміття, з яких, за різними оцінками, переробляють лише 3-6%. Є чимало причин, чому показники в десятки разів відрізняються від європейських, проте очевидні перешкоди – це відсутність належної інфраструктури та низький рівень участі виробників товарів у процесі переробки.

photo_5330183800682041440_x

Оставьте первый комментарий

Оставить отзыв

Ваш e-mail (не публикуется).


*


Переклад