ІРПІНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ЕКОНОМІКИ ТА ПРАВА

Біологічне, хімічне та радіаційне забруднення: Розмови та Висновки

31.10.2023 р. в ІФКЕП відбувся у форматі офлайн – онлайн круглий стіл на тему: «Наслідки біологічного, хімічного та радіаційного забруднення екосистем та людини, спричинені військовими діями», організований викладачами ЦК ІТМПД Іщук А.А., Резніченко К.Г., Товстою С.М.
Привітали учасників круглого столу директор ІФКЕП – к.пед.наук, заслужений працівник освіти України Пілевич О.А. та к.т.наук, доцент кафедри митної справи та товарознавства ДПУ Авраменко Н.Л.
Доповідачі – студенти ІФКЕП, учні Коцюбинського ліцею №1 Бучанського району Київської області та ліцею «Мрія» Ірпінської міської ради спрямували свої виступи на розкриття тематичних напрямів круглого столу:
1️⃣Види біологічного забруднення, їхні наслідки для природних і штучних екосистем та людини.
2️⃣ Наслідки хімічного забруднення, спричинені антропогенною діяльністю людини та військовими діями, їх вплив на екосистеми та здоров’я людини.
3️⃣ Радіація і міни: які екологічні проблеми спричинені війною турбують українців?
Обговорили актуальні проблеми сьогодення щодо біологічного, хімічного, радіаційного забруднення екосистем, спричинені антропогенною діяльністю людини і військовими діями, та вплив на здоров’я людини».
Розглянули правила поведінки під час біологічного, хімічного й радіаційного забруднення.
Дійшли висновку, що необхідно виконувати заходи, спрямовані на створення й підтримання нормальних умов життя, здоров’я і працездатності людей. Збережемо нашу планету разом!🌍❤️
Голова ЦК ЦК ІТМПД Іщук А.А. підвела підсумки круглого столу.
Всі отримали Сертифікати учасника круглого столу.
Дякуємо нашим захисникам за можливість працювати, вчитися, проводити різні заходи! Слава Україні! Слава нашим героям!🇺🇦❤️

Оставьте первый комментарий

Оставить отзыв

Ваш e-mail (не публикуется).


*


Переклад