ІРПІНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ЕКОНОМІКИ ТА ПРАВА

Фінансова Майстерність: Освіта та Збереження

З 30 жовтня до 3 листопада Національний банк України запросив студентів та педагогів, а також усіх охочих долучитися до святкування Всесвітнього дня заощаджень.
1 листопада в Ірпінському фаховому коледжі економіки та права учасники Науково-дослідного товариства студентів провели тренінг «Як заощаджувати гроші з будь-якої зарплати». У тренінгу взяли участь групи Ф-12, К-11, К-12.
Мета тренінгу – підвищити рівень знань учасників у сфері фінансів та допомогти їм навчитися застосовувати фінансову інформацію на практиці. Лейм Євата та Пільганчук Кіріл розповіли студентам, що можна заощаджувати з будь-якої суми грошей, незалежно від того, наскільки вона мала. Вони навчили учасників тренінгу розбиратися у видах депозитів та відсотків.
Студенти проаналізували, куди краще відкладати кошти, якщо у вас великі витрати й маленька зарплата. Це нелегке завдання можна полегшити, якщо врахувати кілька порад, які студентам дали ведучі тренінгу.
Студенти разом з Деміденко Людмилою Степанівною активно обговорювали питання особистого та сімейного бюджетного планування.
Плануйте свої доходи та витрати!
“Важливо почати заощаджувати й робити це на регулярній основі. Сума буде зростати, і це здивує вас”, – говорить Тара Альдерете, директорка з корпоративного навчання Money Management International.

Оставьте первый комментарий

Оставить отзыв

Ваш e-mail (не публикуется).


*


Переклад