ІРПІНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ЕКОНОМІКИ ТА ПРАВА

Студенти Ф-21 ІФКЕП: У Національному банку України на шляху до фінансового розуміння

Національний банк України💰 (НБУ) – не тільки фінансове серце держави, але й місце, яке цікавить багатьох.
21 листопада🍂 група студентів Ф-21 Ірпінського фахового коледжу економіки та права відправилася разом із викладачами Харченко Людмилою Олексіївною та Деміденко Людмилою Степанівною на захоплюючу екскурсії до цього важливого закладу.
▪️Похід у НБУ став цікавим та пізнавальним досвідом для студентів. Вони отримали можливість побачити роботу центрального банку зсередини, дізналися багато цікавого про монетний двір, валютні операції та процеси, які відбуваються в банку на щоденній основі.
▪️Під час екскурсії студенти отримали відповіді на запитання, що їх цікавили, від кваліфікованих фахівців та вивчили особливості функціонування банку в сучасних умовах.
▪️Не лише теоретичні знання, а й практичний погляд на роботу фінансових установ важливий для майбутніх спеціалістів😎. Такі екскурсії допомагають студентам краще розуміти реальні процеси та використовувати ці знання у своїй майбутній професії.
Похід студентів до Національного банку України не лише збагатив їхні знання, але й допоміг зрозуміти функціонування фінансової системи країни!💰

Оставьте первый комментарий

Оставить отзыв

Ваш e-mail (не публикуется).


*


Переклад