ІРПІНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ЕКОНОМІКИ ТА ПРАВА

РОЛЬ І МІСЦЕ ІМІДЖУ КЕРІВНИКА В ЕФЕКТИВНОМУ УПРАВЛІННІ СУЧАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ

▪️23-24 листопада в рамках вивчення навчальної дисципліни «Менеджмент» викладач Деміденко Людмила Степанівна провела два засідання науково-практичного круглого столу серед студентів 2 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». Одне засідання зі студентами пройшло в дистанційній формі, інше – офлайн. 

▪️Тема круглого столу – «Роль і місце іміджу керівника в ефективному управлінні сучасної організації».

▪️Мета заходу: обговорення ролі іміджу керівника та формування позитивного іміджу організації як важливого ресурсу для забезпечення економічної й соціальної стійкості підприємства.

▪️Імідж – це портрет людини в очах людей, які знаходяться поруч. Зазначимо, що не варто плутати та порівнювати поняття іміджу та враження. Оскільки враження – це миттєвуа реакція на людину, а імідж – стійка думка про неї.

▪️При створенні іміджу потрібно враховувати дві його складові: зовнішню (стиль одягу, зачіска) і внутрішню (стиль поведінки, спілкування тощо). Таким чином, щоб сформувати позитивний образ, потрібно не тільки модно виглядати й витончено рухатися, а й володіти глибокими інтелектуальними знаннями, людськими якостями (чуйністю, добротою, щирістю, розумінням).

Оставьте первый комментарий

Оставить отзыв

Ваш e-mail (не публикуется).


*


Переклад