ІРПІНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ЕКОНОМІКИ ТА ПРАВА

Прикарпатська Зимова Казка: Легенди, Гірськолижка та Динозаври

Фінальним акордом заходів з нагоди дня народження ІФКЕП для нашої коледжанської родини стала незабутня поїздка в надзвичайно красиве і мальовниче Прикарпаття, де на нас чекала справжня зимова казка, неймовірні краєвиди і безліч яскравих вражень!
Розпочалася наша подорож з екскурсії до водоспада Пробій, який знаходиться в самому серці міста Яремче, надихає і зачаровує своєю величчю. Карпати – місце, оповите легендами і магією, тож наступною нашою локацією став унікальний тематичний парк легенд «Гедзьо парк», потрапивши в який ми одразу опинилися у фантастичному світі ельфів, гобітів та інших чарівних істот. Наступний день нашого уїк-енду почався з Буковелю – найбільшого гірськолижного курорту України, де панує особлива атмосфера. Одним із найпопулярніших туристичних локацій і справжньою візитівкою міста є колоритний етнопарк «Гуцул Ленд», побувавши в якому один раз обов’язково захочеться повернутися знову.
Підйом на оглядовому витягу, прогулянка містом, «Перевернута хата» і дзеркальний лабіринт залишили незабутні враження і емоції, які неможливо передати словами.
Наприкінці нашої поїздки ми відвідали «ДіноПарк», в якому усі знайшли цікаві розваги для себе й чудово провели час!
Здається, навіть погода сприяла нашому відпочинку! Неможливо передати словами увесь спектр емоцій і спогадів, які досі вирують у нашій пам’яті…
Дякуємо нашим Захисникам за можливість подорожувати Україною і відкривати для себе нові мальовничі туристичні місця рідної країни!

Оставьте первый комментарий

Оставить отзыв

Ваш e-mail (не публикуется).


*


Переклад