ІРПІНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ЕКОНОМІКИ ТА ПРАВА

СЕСІЯ НЕ ЗАВАЖАЄ ГРУПІ О-21 ГАРНО І З КОРИСТЮ ПРОВОДИТИ ЧАС

16 січня дівчата відвідали Музей грошей Національного банку України, щоб ще краще підготуватися до екзамену з дисципліни «Політичної економії». Екскурсія і експонати музею дали змогу не тільки закріпити знання про гроші, їх функції, історію розвитку але і дізнатися багато нового. Керівник музею Денис Толочко вручив активним організаторам Марафону Гудбай Шахрай кубок переможців. Так тримати юні науковці !
Але екскурсії на цьому не закінчилися потім ми відвідали виставку Національного центру «Українській дім», яка організована разом із Національним музеєм народної архітектури та побуту України. На виставці «ДоДому на Різдво» представлені предмети побуту з різних регіонів України, пов’язані з народною обрядовістю. Це сотні експонатів, серед яких старовинні різьблені скрині, обруси, килими, святковий одяг і багато іншого. Було дуже цікаво і повчально.
А на останок О-21 завітала до музею Медуз, який нагадав про літо. Дівчата почали складати плани на місяць червень та інші екскурсії під відкритим небом.
Були на Хрещатику та не відвідали ресторан McDonald’s. Ні, звичайно, ми завітали, щоб перепочити і набратися сил та енергії на дорогу до дому. Було КЛАСНО! Хочемо ще!

Оставьте первый комментарий

Оставить отзыв

Ваш e-mail (не публикуется).


*


Переклад