ІРПІНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ЕКОНОМІКИ ТА ПРАВА

АРТ-ТЕРЕПІЯ – ЦЕ КРУТО !

Учасники НДТС ІФКЕП продовжують втілювати у життя свої соціальні прєкти. 17-19 січня Деміденко Людмила Степанівна, Білоус Анна Юріївна та учасниці проєкту «Можливості для всіх» – итстудентки Ірпінського фахового коледжу економіки та права, Каращук Дарія, Пустовойт Анна, Луценко Олександра та Євтушок Марина організували сеанси арт-терапії для студентів коледжу та центру для дітей з особливими потребами «Дивосвіт», які були спрямовані на допомогу дітям та підліткам у соціалізації та розвитку творчих здібностей.
Щодо наступних заходів, дівчата запрошують вас на події, які вони будуть проводити в рамках проекту “Можливості для всіх”:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfmaon7iv…/viewform
Студенти завітали також до учнів Ірпінського ліцею №3.
Існує безліч пластичних матеріалів, які використовують при роботі з дітьми та дорослими. Для дітей краще підходить пластилін, а для підлітків та дорослих – глина.
Ліплення пластиліном знайоме нам з дитячих років. Але мало хто знає, що його можна використовувати в психологічному консультуванні. За допомогою пластилінової терапії можна зняти емоційну напругу, прибрати негативну емоцію або безпричинний страх, що докучає вам. Арт-терапії використовують кольоровий пластилін. Він має велику кількість відтінків та тому дозволяє працювати з почуттями та емоціями. Для кожної емоції та почуття обирають свою кольорову гамму. За допомогою пластиліну можна також ліпити казкових персонажів, свою казкову країну. На картоні створити картину “Моє життя”.

Оставьте первый комментарий

Оставить отзыв

Ваш e-mail (не публикуется).


*


Переклад