ІРПІНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ЕКОНОМІКИ ТА ПРАВА

Професія визначить у майбутньому соціальний статус

📍 Щороку перед випускниками шкіл постає проблема вибору майбутнього. Саме майбутнього, тому що від правильності обраної дороги залежить, як складеться життя потім. Професія визначить у майбутньому соціальний статус, затребуваність у житті, а також рівень матеріального добробуту людини.
‼️ З метою профорієнтаційного інформування учнів загальноосвітніх шкіл заступник директора з навчально-виробничої роботи Бірюкова І.Г. та голова циклової комісії юридичних дисциплін Шевчук Ю.С. завітали до ЗЗСО, а саме: Васильківської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, Васильківського академічного ліцею «Престиж», Васильківської ЗОШ І-ІІІ ст. №6.
✅ Інна Георгіївна та Юлія Сергіївна ознайомили учнів зі спеціальностями за якими здійснюється підготовка в коледжі, умовами та перевагами навчання та особливостями вступу в 2024 році. Незважаючи на повітряну тривогу учні отримали вичерпну інформацію про коледж.
🟢 Наприкінці зустрічі представники ІФКЕП запропонували учням завітати до коледжу на День відкритих дверей, який відбудеться 15 лютого 2024 року та дізнатись більше інформації про перспективи навчання в Ірпінському фаховому коледжі економіки та права.

Оставьте первый комментарий

Оставить отзыв

Ваш e-mail (не публикуется).


*


Переклад