ІРПІНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ЕКОНОМІКИ ТА ПРАВА

🌍ЗБЕРЕЖЕМО ДОВКІЛЛЯ РАЗОМ 💚

Учасники нашого проєкту “EcoSorting UA”♻️ Пільганчук Кіріл, Лейм Єва, Орещенко Валерія, Пацкаль Влад, Сліпенко Аліна цілий тиждень проводили лекції-тренінги в ліцеях Ірпеня. 6 лютого завітали в ліцей №1, 8 лютого у ліцей №2 та 9 лютого побували в Ірпінському ліцеї «Мрія» Ірпінської міської ради Бучанського району Київської області.
Студенти говорили про заощадження ресурсів та сортування відходів. Активно обговорювали практику сортування непотребу інших країнах Європи та способи переробки відходів та що таке апсайклінг, фрісайклінг, ресайклінг, даунсайклінг. Учні багато розповідали про свій досвід та ділилися думками про ефективне використання відходів. Єва та Кіріл закликали учнів до більш активного сортування сміття, адже це не тільки корисно, а й цікаво👍🏻👍🏻 Та розповіли про ЕКО_КОНКУРС, який організували для них. Умови конкурсу: https://docs.google.com/document/d/1PLlVK0bhFHTqDJVytNMcT7jc2p8bJn8R/edit
Всі разом грали у вікторину, розгадували ребуси. Весело навчалися та спілкувалися.
Ми плануємо провести ГРУ «ЕКОСВІДОМІСТЬ» для підлітків 11-16 років
Ігри та спеціальні завдання на знання правил сортування, ерудицію логіку, креатив дозволять підліткам розвинути навички:
• з сортування сміття;
• як підготувати сміття до здачі;
• приймати рішення на основі обставин, що склалися;
• перетворення відходів (ресайклінг, даунсайклінг, фрісайклінг, апсайклінг);
• що можна зробити з непотрібними речами на прикладі одягу;
• куди нести сміття;
• спілкуватися та домовлятися один з одним;
• виконувати завдання спільно та підтримувати один одного;
• швидко аналізувати та оцінювати ситуацію.
*Ці вміння навчать визначати екологічно цінну річ і екологічно небезпечну річ, правильно сортувати сміття, посилюють особисту самооцінку підлітка, роблять його успішнішим у спілкуванні та навчанні.
*На учасників в командах чекатимуть випробовування (5 раундів і 5 завдань). За кожне завдання команда отримує грошову винагороду.
У програмі: розважальні та інтелектуальні конкурси, веселі ігри з найкращими ведучими; піца, частування; подарунки та сюрпризи; знайомство з новими друзями, зустріч зі старими.
Напишіть у коментарях чи класна це ідея.
СОРТУЙТЕ СМІТТЯ ПРАВИЛЬНО! #Ecosorting_UA ♻️

Оставьте первый комментарий

Оставить отзыв

Ваш e-mail (не публикуется).


*


Переклад