ІРПІНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ЕКОНОМІКИ ТА ПРАВА

СОРТУЙТЕ СМІТТЯ ПРАВИЛЬНО!

15 лютого учасники НДТС ІФКЕП, Деміденко Людмила Степанівна та Вовк Ніна Григорівна відвідали сучасну сортувальну станцію громадської організації Україна БЕЗ сміття . У 2015 році, плануючи займатися наданням послуг у сфері поводження з відходами, Євгенія Аратовська зареєструвала ТОВ, а через 2 місяці була зареєстрована громадська організація. В 2017 році організація відкрила першу сортувальну станція NoWaste Recycling Station. Найближчим часом “Україна без сміття” планує відкрити нову інтерактивну сортувальну станцію на ВДНГ (м.Київ).
Відповідальні і свідомі компаній України мають запит на роздільний збір сміття, хочуть перейняти сталі екологічні практики, приділяти більшу увагу культурі сортування побутових відходів серед своїх працівників. Відомо, що безсистемне поводження зі сміттям сприяє забрудненню навколишнього середовища та збільшує негативні екологічні наслідки.
Рішенням цієї проблеми є ініціатива соціального підприємництва “Україна без сміття” (УБС), яка надає послугу “Зелений офіс”.
Вона включає в себе екоаудит офісу, навчання команди, встановлення зручних контейнерів для сортування, вивіз сортованої вторсировини та надання оцифрованого звіту по кожній позиції роздільно зібраних відходів (звіт стає корисним інструментом при підготовці щорічного SDG звіту компанії). Про все це студенти дізналися під час екскурсії, яка була пізнавальною та цікавою. Ми побачили як насправді можна сортувати сміття та дізналися про проблеми переробки сміття в Україні.
У жовтні 2023 року УБС запровадили сталу відзнаку NO WASTE WORKPLACE для компаній, які користуються “Зеленим офісом” і не припиняють сортувати відходи навіть в умовах повномасштабної війни.
🌍ЗБЕРЕЖЕМО ДОВКІЛЛЯ РАЗОМ 💚

Оставьте первый комментарий

Оставить отзыв

Ваш e-mail (не публикуется).


*


Переклад