ІРПІНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ЕКОНОМІКИ ТА ПРАВА

EUROPEAN MONEY QUIZ 2024

16 лютого у нашому коледжі пройшов перший рівень відбору учасників European Money Quiz – Brussels 2024, найбільшого змагання Європи з фінансової грамотності серед підлітків віком від 13 до 15 років! Прийняло участь 32 студенти, які об’єдналися в 16 команд. Перше місце зайняли Каращук Дарія Дмитріївна П-13 та Шмичкова Марія Олексіївна П-12. Бажаємо перемоги дівчатам у змаганнях!
European Money Quiz – це найбільший загальноєвропейський конкурс, спрямований на підвищення фінансової грамотності серед учнів 13-15 років. Започаткована у 2017 році національними банківськими асоціаціями Європи як ініціатива з просування фінансової освіти та під координацією Європейської банківської федерації, вікторина European Money Quiz є одним із багатьох заходів, організованих у 30+ країнах під час Європейського тижня грошей, який проводиться щороку в березні.
Європейська банківська федерація та її члени, які захоплюються фінансовою грамотністю, розробили широкі ініціативи, щоб залучити молодих і літніх людей на всьому континенті до унікальних освітніх проектів і матеріалів для підвищення їхніх фінансових навичок. Бути обізнаним щодо особистих фінансів, економіки та ризиків має вирішальне значення для управління щоденними витратами, вирішення проблем, уникнення шахрайства та побудови майбутнього.
ЄВРОПЕЙСЬКА ГРОШОВА ВІКТОРИНА 2024 ВІДБУДЕТЬСЯ 18 І 19 КВІТНЯ 2024 РОКУ! Ви готові?!

Оставьте первый комментарий

Оставить отзыв

Ваш e-mail (не публикуется).


*


Переклад