ІРПІНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ЕКОНОМІКИ ТА ПРАВА

Успішна проведення VI Всеукраїнської конференції з розвитку професійної культури: нові виклики та перспективи освіти в Україні

4 квітня 2024 р. Ірпінський фаховий коледж економіки та права провів VI Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Розвиток професійної культури майбутніх фахівців: виклики, досвід, стратегії і перспективи» спільно з Інститутом педагогічної освіти і освіти дорослих імені Івана Зязюна НАПН України, Київським національним економічний університет імені Вадима Гетьмана, Державною науково-педагогічною бібліотекою України імені. В.О. Сухомлинського та ГО «Інститут соціогуманітарної політики»
Після відкриття конференції розпочалось пленарне засідання, на якому виступили з доповідями: Пілевич О.А. – кандидат педагогічних наук, відмінник освіти, заслужений працівник освіти України – директор Ірпінського фахового коледжу економіки та права; Єршова Л.М. – доктор педагогічних наук, професор, заступник директора Інституту професійної освіти НАПН України, член правління громадської організації «Інститут соціогуманітарної політики»; Ковальчук В.І. – доктор педагогічних наук, професор, завідувач відділу освітніх вимірювань Державної установи «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти»; Петренко Л.М. – доктор педагогічних наук, професор, завідувач відділу теорії і практики педагогічної освіти Інституту педагогічної освіти і освіти дорослих імені Івана Зязюна НАПН України, голова правління громадської організації «Інститут соціогуманітарної політики» та Кулалаєва Н.В. – доктор педагогічних наук, доцент, професор кафедри педагогіки та психології Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.
Робота конференції відбувалась за секціями «Професійна освіта: теоретичний і практичний вимір», «Сучасні трансформації вищої і професійної освіти в контексті цифровізації суспільства», «Теоретичні і методичні основи підготовки педагогічних і науково-педагогічних працівників для післявоєнного відновлення України», «Трансформаційне навчання: стратегії і моделі освіти дорослих», «Науково-інформаційне забезпечення розвитку професійної і вищої освіти в умовах війни та для післявоєнного відновлення України».
Конференція стала чудовою нагодою обмінятися досвідом та отримати нові знання з найактуальніших тем сучасного навчально-виховного процесу. Наукові досягнення, презентовані у доповідях, є результатом плідної праці науковців та основою для подальшого розвитку науки України. Тези доповідей, які подано на конференцію, будуть розміщені в електронному архіві публікацій.
Дякуємо нашим Збройним Силам України та Силам ППО за можливість працювати, досліджувати та навчати молодь!

https://us02web.zoom.us/rec/share/NkJpKkZEbVcRgStG1YpYLW7S9oDC2ZCT3wD4dfAxehYmbbdixq2zNI9aCPMSpNsA.u0wO9hrrVuFRV9FZ

Оставьте первый комментарий

Оставить отзыв

Ваш e-mail (не публикуется).


*


Переклад