ІРПІНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ЕКОНОМІКИ ТА ПРАВА

“Участь студентів Ф-22-23 у Всеукраїнському турнірі FinCup-2024”

❗Студенти груп Ф-22-23 під керівництвом викладача Людмили Романенко взяли участь у Відкритому всеукраїнському турнірі з фінансової грамотності«FinCup-2024».
📌Вже вдруге, завдяки підтримці Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України, Громадській організації «Діловий клуб «Партнер», Харківському банківському союзу, багатьом друзям і партнерам, Каразінський університет об’єднує молодь з усієї України!Війна порушила нормальне функціонування шкіл, коледжів та університетів у більшості регіонах нашої країни. Багато закладів освіти було пошкоджено або зруйновано, а вчителі, викладачі та учні були змушені покинути свої домівки.Незважаючи на ці виклики, щодня кожен з нас докладає неймовірних зусиль, щоб стимулювати інтерес молоді до навчання та розвитку, створювати різноманітні можливості для їх самовдосконалення.
Учасники команди отримали сертифікат за участь у турнірі, а тренера нагороджено подякою за високий рівень підготовки студентів до участі у турнірі.

Оставьте первый комментарий

Оставить отзыв

Ваш e-mail (не публикуется).


*


Переклад